Villa Artemida - terapije s konji, jahanje za otroke, pocitnice za otroke, hotel za pse, praznovanje rojstnih dni, izleti za vrtce

VIKEND PROGRAM ZA OTROKE

Namenjen je otrokom, ki si želijo psa, pa ne vedo, kako s psom pravilno ravnati. Prav tako je namenjen staršem, kateri si želijo, da bi njihov otrok pred nakupom psa dobil realno predstavo o tem, kaj pomeni imeti in skrbeti za psa.
Zajema: Prihod v petek popoldne, odhod v nedeljo po dogovoru. Dve nočitvi in 4 obroki dnevno. Osnovno spoznavanje psa, skrb za pse, sprehajanje psov, nega psa, hranjenje, čiščenje opreme, posod, pobiranje iztrebkov… Otrokom predstavimo osnove vzgoje psa in najpomembnejše stvari, na katere moramo dati poudarek, ko psa pripeljemo domov. V en vikend skušamo vključiti največ, kar se da, da otrok dobi čim bolj realno predstavo o tem, kaj pomeni imeti in skrbeti za psa.
Cena: 80 eur

V primeru, da psa že imate in bi želeli izboljšati odnos med njim in vašim otrokom, je možen vikend program za oba- k nam prideta skupaj otrok in pes. V tem času skušamo poiskati glavni vzrok nastanka težav in usmeriti otroka v pravilno ravnanje z njegovim psom.
Pes v tem času biva v za te namene urejenih prostorih in ne v spalnici z otrokom.
Cena: 100 eur

Vila Artemida - hotel za pse, terapije s konji, jahanje za otroke, pocitnice za otroke HOTEL ZA PSE

  OBISKI

© URŠA RANGUS 2015

Webdesign za rejce cernohubova.com