Villa Artemida - terapije s konji, jahanje za otroke, pocitnice za otroke, psiho- fizični razvoj konj, agility s konji

ZA VRTCE IN ŠOLE

Galerija

Namenjen je vsem javnim in zasebnim vrtcem, šolam ter varuhom otrok, ki želijo otrokom v vrtcu in varstvu omogočiti drugačen izlet, izlet v družbi konj in/ ali psov ter strokovnim delavcem in otrokom, ki v vrtcu »teoretično« obravnavajo tematiko psov ali konj in si ob tem želijo še praktičnega izkustva. Prav tako je namenjen vsem otrokom in pedagogom, ki ob koncu šolskega leta iščejo poseben kraj s posebnimi doživetji za končni izlet.

Možna je rezervacija treh programov glede na temo in sicer:
1. S konji: Otroci spoznavajo konje, njihov način bivanja, prehranjevalne navade in osnove komuniciranja, jih božajo in krtačijo ter zajahajo.
Cena: 6 €/ otrok

2. Prepletanje obeh tematik- psi in konji: Zajema opazovanje in spoznavanje obeh živalskih vrst, primerjavo načina življenja, prehranjevanja, komuniciranja in vedenja psov in konj. Ta program je primeren in namenjen tistim skupinam otrok, katerih strokovni delavci so v oddelku obravnavali tematske sklope na temo prehranjevalnih in bivalnih navad različnih živali. V vrtcu z otroki »teoretično« obdelajo tematiko, nato pa so otroci pri nas deležni praktičnega in doživljajskega dela.
Cena: 5 €/ otrok

3. »Geocaching s konji«
Geocaching je moderni način lova na skriti zaklad. Pri tem se uporablja GPS sprejemnike. Na spletu so objavljene koordinate skritih zakladov, ki jih z GPS sprejemniki iščemo. Pri nas lahko to doživite na še bolj poseben način in sicer ob spremstvu konj. S konji se odpravimo na teren in s pomočjo GPS sprejemnika iščemo skriti zaklad. Ko zaklad odkrijemo iz škatlice vzamemo skriti predmet, vanjo pa damo svoj predmet, za katerega želimo da ga najdejo iskalci za nami.
Cena: 6 €/ otrok

Ob koncu vsakega programa sledi izdelava plakatov ali likovna dejavnost in preko tega utrjevanje novih informacij ali izražanje doživetih občutkov.

Vila Artemida - terapije s konji, jahanje za otroke, pocitnice za otroke, psiho- fizični razvoj konj, agility s konji
HOTEL ZA PSE

  OBISKI

© URŠA RANGUS 2015

Webdesign za rejce cernohubova.com