Villa Artemida - terapije s konji, jahanje za otroke, pocitnice za otroke, psiho- fizični razvoj konj, agility s konji

VIKEND PROGRAM

Namenjen je tistim otrokom, ki so željni druženja s konji in katerim želijo starši omogočiti nepozabno vikend doživetje. Namenjen je tudi staršem, ki potrebujejo prost vikend. Primerno za otroke od 5. leta starosti dalje oziroma manj, če starši smatrajo, da otrok ob ločitvi od doma ne bo imel težav s prenočevanjem.

Zajema: Prihod v petek popoldne, 2 nočitvi, odhod v nedeljo popoldne (v primeru podaljšanega vikenda je prihod v četrtek popoldne oziroma odhod v ponedeljek popoldne). Dnevno je poskrbljeno za prehrano (možnost izbire med mesno in brezmesno ter prilagoditve ob alergijah na hrano), otroci lahko pomagajo pri pripravi obrokov ter peki kolačkov.

Otrokom omogočimo prvi stik s konji, jim predstavimo konje, njihov način komuniciranja, otroci sodelujejo pri dnevni oskrbi konj in njihovega bivalnega prostora- hlev, pašnik, konje krtačijo, jih hranijo in jahajo.

Cena: 120 €/ otrok

Vila Artemida - terapije s konji, jahanje za otroke, pocitnice za otroke, psiho- fizični razvoj konj, agility s konji HOTEL ZA PSE

  OBISKI

© URŠA RANGUS 2015

Webdesign za rejce cernohubova.com