Villa Artemida - terapije s konji, jahanje za otroke, pocitnice za otroke, psiho- fizični razvoj konj, agility s konji

TERMINI POLETNIH TABOROV 2020

1. TERMIN: 12. 7. - 16. 7. 2021
2. TERMIN: 19. 7. - 23. 7. 2021
3. TERMIN: 16. 8. - 20. 8. 2021


Rezervacije in informacije: rangus.ursa@gmail.com ali 041 942 396 ali ZS na www.facebook.com. Število mest je omejeno.

terapije s konji, jahanje za otroke terapije s konji, jahanje za otroke terapije s konji, jahanje za otroke terapije s konji, jahanje za otroke TERMINI POLETNIH TABOROV s konji 2018

V vseh terminih sta možna 2 programa in sicer:

1. POLDNEVNI PROGRAM: traja vsak dan od ponedeljka do petka od 8h- 16h. Otrok je deležen dopoldanskega dela s konji- teoretične razlage, priprava konj na jahanje, vodenje in čiščenje konj, dopoldansko jahanje… ter 3 obrokov: zajtrk, malica, kosilo. Do 16h otroka prevzamete in ga ponovno pripeljete naslednji dan ob 8h (glede ure prihoda smo ob predhodnem dogovoru prilagodljivi).
Cena: za vseh 5 dni je 200€/ otrok. Drugi otrok iz iste družine ima 20% popust.
Cena za posamezni dan je 60€/ otrok, brez popusta za drugega otroka iz iste družine.

2. CELODNEVNI PROGRAM: traja od ponedeljka do petka. Zajema dopoldanske in popoldanske aktivnosti s konji, 5 obrokov ter možnost spanja na seniku. Otroci so aktivno vključeni v delo s konji dopoldne med 9h in 13h ter ponovno popoldne med 17h in 20h. V vmesnem času imajo na voljo različne vodene in proste aktivnosti, igre z vodo, spretnostna tekmovanja, likovne delavnice... ter čas za počitek v senci.
Cena za vseh 5 dni je 250 €/ otrok. Drugi otrok iz iste družine ima 20% popust.
Cena za posamezni dan je 60 €/ otrok, brez popusta za drugega otroka iz iste družine.

Kaj bomo delali: spoznavali konje, njihov način bivanja in prehranjevanja- torej njihove osnovne potrebe za kvalitetno življenje. Jahali, spoznavali osnove dela po principih naravnega konjarstva po metodi Pat Parelli, masirali konje po metodi Linde Tellington Jones, spoznavali delo kovača in veterinarja, timsko sodelovali pri vodenju konj brez povodcev skozi poligone in tako še poglobili svoje razumevanje konjeve govorice telesa ter medsebojnega sodelovanja. En dan v tednu se s konji odpravimo na teren, kjer si privoščimo sladoled. V petek dopoldne imamo poslikavo obraza, ob 16h pa staršem predstavimo naše sfrizirane konje.

Vila Artemida - terapije s konji, jahanje za otroke, pocitnice za otroke, psiho- fizični razvoj konj, agility s konji
HOTEL ZA PSE

  OBISKI

© URŠA RANGUS 2015

Webdesign za rejce cernohubova.com