Villa Artemida - terapije s konji, jahanje za otroke, pocitnice za otroke, psiho- fizični razvoj konj, agility s konji

DELO NA TLEH

Z našimi konji želimo doseč prijateljski in vzajemen odnos, ki temelji na medsebojnem zaupanju, spoštovanju in razumljivi komunikaciji. Cilj dela je zdrav psiho- fizični razvoj konj. Konja obravnavamo kot izjemno čuteče bitje in ne kot športni ali hobi rekvizit. Za dosego teh ciljev se dnevno poslužujemo dela s konji na tleh po metodah t. i. naravnega konjarstva. Urša Luxa praviloma jaha brez brzde, samo z oglavko. Njen cilj pri gradnji odnosa s konjem je tudi ta, da bi z njim dosegla izjemno razumljivo medsebojno komunikacijo, pri čemer konj deluje brez oglavke in povodca.

Ker želimo tak odnos do konj prenesti tudi na otroke in odrasle je za zainteresirane na voljo poseben program, letno pa organiziramo tudi dnevna ali več dnevna izobraževanja s strokovnjaki s področja naravnega konjarstva.

Program zajema: Spoznavanje potrebne opreme za izvajanje naravnega konjarstva, rekvizite za agility s konji, delo s konji po osnovnih principih naravnega konjarstva, delo s konji po osnovnih principih agilityja za konje. Program je primeren tako za otroke kot tudi za odrasle. Izvaja se ga lahko v obliki enkratnih, posameznih obiskov ali kot vikend paket (petek popoldne, sobota in nedelja tekom celega dne).


Cena posameznega obiska: 25 €

Cena vikend paketa za odrasle (brez nočitev): 90 €

Cena vikend paketa z nočitvijo (za otroke): 150 €


Vila Artemida - terapije s konji, jahanje za otroke, pocitnice za otroke, psiho- fizični razvoj konj, agility s konji
HOTEL ZA PSE

  OBISKI

© URŠA RANGUS 2015

Webdesign za rejce cernohubova.com